7323-ERAX-INVEST-d-o-o-za-proizvodnju-usluge-vanjsku-i-unutrasnju-trgovinu

O nama

DOO "ERAX-INVEST" za proizvodnju , usluge , vanjsku i unutrašnju trgovinu , osnovano je 1997 godine sa sjedištem u Banovićima.

Trenutno društvo upošljava 8 radnika kvalifikacione struke : VSS-dva , SSS-šest i jedan spoljni saradnik - advokat.

Osnovna djelatnost je proizvodnja žičanog pletiva , metalnih konstrukcija , veleprodaja opreme i materijala za rudarsku industriju , metalima i nemetalima , računarima i računarskom opremom , ugljima svih asortimana.

DOO "ERAX-INVEST" posluje od 1997 godine sa registrovanom osnovnom djelatnošću : Proizvodnja metalnih konstrukcija i njihovih dijelova , što je bila i osnovna djelatnost društva u prvih pet godina poslovanja. Poslovna aktivnost , kao i plan razvoja uslovljeni su strukturom privrede u lokalnom okruženju (rudarstvo kao najrazvijenija grana industrije) , te preduzeće prilagođava svoje poslovanje potrebama rudnika u oblasti mehanizacije (rezervni dijelovi za mašine i transportna sredstva u rudnicima , potrošni materijal , HTZ oprema , računarska oprema itd).

Nakon 2002. godine preduzeće je preorjentisalo svoju poslovnu aktivnost tako da je 2003. godine cjelokupan prihod ostvaren po osnovu prodaje na veliko rezervnih dijelva i opreme. Pored širenja obima aktivnosti , 2004. godine , društvo je pokrenulo i novu aktivnost-proizvodnja žičanog pletiva , čime je postignuta određena stabilnost u poslovanju.

Trenutno društvo raspolaže sa tri teretna motorna vozila nosivosti do 26 tona i jedno dostavno vozilo čime je rješen problem distribucije kako roba koje se uglavnom plasiraju u rudnicima na području Tuzlanskog kantona , tako i prevoza uglja svih vrsta i to uglavnom na tržište Srbije i Hrvatske.

ERAX-INVEST d.o.o. svoju djelatnost zasniva na:

1. proizvodnji žičanog pletiva i metalnih konstrukcija
2. veleprodaji

- opreme i materijala za rudarsku industriju
- metala i nemetala
- HTZ oprema
- računara i računarske opreme
- ugalj (svih asortimana)
Kategorije:
Kanton:
Tuzlanski
Općina:
Banovići
Mjesto:
Banovići
Adresa:
Željeznička br.3

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: