6107-THE-CRAVAT-MEDIA-d-o-o-u-stecaju-Mostar

O nama

Cravat Media d.o.o. Mostar
je agencija za marketing i oglašavanje, koja pruža sve vrste usluga i nudi svojim klijentima programe potpune komunikacije. U potpunosti se posvećujemo ispunjavanju zadataka u najširem mogućem rasponu – od jednokratnih angažmana, poslovnog savjetovanja, kreiranja osnovnih i naprednih promotivnih poruka – do potpunog vođenja svih marketinških aktivnosti.

Agencija raspolaže vlastitim oglasnim površinama dimenzija 400 x 300 i 504 x 238 cm. Oglasne površine se nalaze na prostoru od Kupreških Vrata do Ivan planine, odnosno na području cijele Hercegovine i Srednje Bosne.

Ugled tvrtke jedan je od ključnih faktora koji utječe na njenu poziciju kako na tržištu tako i među konkurencijom, a tijesno je povezan sa markentiškim potezima tvrtke. Marketing i oglašavanje obuhvaća čitav spektar aktivnosti od oglašavanja u mass medijima (TV, radio, print) do oglašavanja kroz sponzorstva, odnosa s javnošću, interneta i dr.

Marketinške aktivnosti možete u potpunosti prepustiti našoj agenciji, je smo koncipirani da klijentima pružamo sljedeće usluge:

-kreiranje i realizaciju cjelovitih oglašivačkih kampanja
-media planiranje
-media buying - Tv, radio, print
-direktni marketing, istraživanje tržišta i strateško planiranje
-event managment - realizacija promocija, prodajnih akcija i sl.

Cijena, po cjeniku vrijedi za razdoblje od 30 dana, a uvećava se za iznos PDV-a. Oglasni prostor se smatra rezerviranim po prijemu pisane potvrde zakupca,a u okviru dane ponude. Sve reklamne kampanje počinju 1. ili 16. u mjesecu.
Vanjsko oglašavanje
kao jedan od najvažnijih segmenata u promociji, a danas je među najpopularnijim i najučinkovitijim načinima plasiranja poruke ciljanoj publici. Vanjsko oglašavanje uključuje postere, panoe, natpise, znakove i čvrste panoe koji se izlažu na cestama, ulicama, autobusnim i željezničkim postajama.

U mogućnosti smo u potpunosti realizirati kompletnu uslugu – dizajn, tisak, servis plakatnih površina. Naša agencija u potpunosti preuzima posao vanjskog oglašavanja od idejnog rješavanja plakata, grafičkog dizajna i tiska do usluge najma, lijepljenja i servisiranja plakatnih površina.

Media planiranje obuhvaća planski pristup najefikasnijeg načina marketinškog planiranja. Izrada media plana mora ispuniti sve zahtjeve klijenata i pronaći najbolji mogući način da obuhvati određeni teritorij i dopre do ciljane grupe.
Svakodnevno suočeni s konkurencijom mnoštva robnih marki, svjesni smo važnosti profesionalnog i atraktivnog vizualnog identiteta proizvoda ili usluga te kampanja koje će privući pozornost i potaknuti potrošače na akciju ili kupnju.
Naša agencija uspješno osmišljava i izrađuje kreativna rješenja, dizajnira ili redizajnira vizualni identitet korporacija, proizvoda ili usluga te kreira i provodi cjelovite marketinške kampanje (TV, radio, tisak, outdoor).

Zakup medija
Mediji kreiraju javno mišljenje i prenose poruku potrošačima, poslovnim partnerima i klijentima. Agencija pruža uslugu zakupa medija, koncepcije, dizajna, izrade i objave reklame, na elektronskim medijima (TV, radio) kao i u dnevnim, tjednim i mjesečnim tiskovinama.

Televizija
Ujedinjenjem zvuka, žive slike i riječi televizija predstavlja moćan medij za širenje poruka i informacija.Pojedini proizvodi mogu biti naslikani i prikazani u prirodnoj veličini.
Prednosti televizije kao prijenosnika su:
• brzina akcije
• djelovanje zvučnim i vizualnim efektima
• sugestivnost i mogućnost identifikacije
• izolacija propagandne poruke u prostoru
• određeni dojam stvarnosti
• dinamičnost slike
• univerzalnost
• kućno-intimna atmosfera prilikom primanja propagandne poruke
• realističan prikaz poruke

Radio
Radio se obično koristi kao dodatak drugih medija korištenih u propagandnim kampanjama.Propagiranje na radiju omogućuje da se pobliže objasne poruke koje su nagovještene na TV ili u tiskanim medijima.
Glavne prednosti radijskog oglašavanja su:
• ljudski glas slušan preko radija djeluje neposredno, toplo, iskreno i individualno
• omogućuje da se propagandne poruke glazbom i zvučnim efektima
• brzo masovno obavještavanje
• mogućnost cjelodnevnog slušanja

Novine
Novine su jedan od najraširenijih medija za prenošenje propagandnih poruka i publicitet.
Prednost oglašavanja u novinama su:
• brza akcija (kratko vrijeme pripreme oglasa)
• masovnost (veliki broj čitatelja)
• lokalizirana akcija (neke novine izlaze samo na jednom području)
• mogućnost prigodnog obavještavanja (specijalni brojevi blagdanima)

Event managment
kreiranje događanja i upravljanje istima - Jedan od ključnih elemenata za prepoznatljivost kompanije na tržištu jest upravljanje vlastitim identitetom kroz visoku razinu produkcije pojedinih događaja vezanih uz poslovanje tvrtke. Bilo da je riječ o otvaranju nove podružnice, proslavi obljetnice, koncertu ili konferenciji za novinare, događaji moraju biti profesionalno organizirani, atraktivni široj javnosti i predstavnicima medija te istodobno predstavljati vrhunski doživljaj za pamćenje.
Klijentima nudimo kompletna organizacija, od osmišljavanja i kreiranja do tehničke izvedbe, skupova, prezentacija, okruglih stolova, modnih revija, sponzorstva, donacije i sličnih manifestacija.

PR aktivnosti
uključuju cjelokupne kampanje od kreiranja ključnih poruka, njihova odašiljanja publici, do prezentacija i direktnog marketinga, kako bi klijentu omogućili optimalnu uslugu.
Za uspjeh na tržištu najvažniji su ugled kompanije i njezinog menadžmenta, koji su svakodnevno izloženi mnogobrojnim izazovima i rizicima. Komunikacija tvrtki svakodnevno je usmjerena prema medijima, financijskim institucijama, ulagačima, poslovnim partnerima, državnim institucijama, zaposlenicima i drugim ciljnim skupinama. O uspjehu te komunikacije često ovise mnogi poslovni i financijski pokazatelji.


Kategorije:
Kanton:
Hercegovačko-neretvanski
Općina:
Mostar
Mjesto:
Mostar
Adresa:
Mile Budaka 123 A

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: