5304-SESAR-CURIC-MILETIC-zajednicki-odvjetnicki-ured

O nama

Agencija za promet nekretninama Sesar sa sjedištem u Mostara, te dugogodišnjim iskustvom rada u BiH i Hrvatskoj, nudi svojim klijentima kvalitetnu uslugu posredovanja u kupovini, prodaji, zamjeni i najmu nekretnina.

Naš tim u suradnji sa zajedničkim odvjetničkim uredom Sesar-Ćurić-Miletić iz Mostara nudi Vam profesionalnu uslugu koja obuhvaća sve segmente savjetodavnih, tehničkih, pravnih, administrativnih i uslužnih poslova vezanih za promet nekretninama i investicijama.

Kupovina nekretnine jedan je od najvažnijih investicijskih zahvata u životu svakog pojedinca. Upravo zato svakoj kupoprodaji potrebno je pristupiti odgovorno i profesionalno, te u skladu sa odredbama važećih zakona, a sve ovo jeste naša svakodnevnica i posao.

Obzirom da poštujemo Vaše slobodno vrijeme, na našoj web stranici možete vidjeti fotografije i opise nekretnina koje nudimo kako biste sa što manje izgubljenog vremena napravili uži izbor nekretnina koje eventualno zadovoljavaju Vaše kriterije. Ukoliko izaberete nekretninu, kontaktirajte nas kako bismo Vam pružili dodatne informacije, te što prije omogućili obilazak i prezentaciju iste uz našeg agenta.

U provedbi ugovorenih obveza omogućavamo dovođenje u vezu kupca i prodavatelja radi zaključivanja ugovorenog posla, dajemo mišljenje o tržišnoj vrijednosti nekretnine, obavljamo kontrolu isprava nekretnine kojima se dokazuje vlasništvo, upoznajemo kupca i prodavatelja sa svim zakonskim, poreznim i drugim obvezama koje proizlaze iz pravnog posla u pogledu nekretnine, prezentiramo nekretninu na tržištu na najbolji mogući način, omogućujemo pregled nekretnine, te posredujemo u pregovorima oko kupoprodaje, sve u skladu sa dobrim poslovnim običajem.

U cijenu naše ugovorene posredničke provizije uključene su i odvjetničke usluge provjere vlasničke dokumentacije, izrade predugovora, predaja dokumentacije radi razreza poreza na promet nekretninama, prijedloga za predbilježbu, kompletiranje i predaja potrebite dokumentacije zemljišno knjižnom uredu radi uknjižbe prava vlasništva, te usluge pravnih savjeta i pomoći.

Dodatne usluge:

Procjena nekretnina (izrada elaborata)
Etažiranje
Legalizacija objekata



Sigurni smo da je najbolji oblik reklame koju možemo i moramo tražiti zadovoljstvo naših klijenata, u nadi da ćete i Vi postati jedan od njih srdačno Vas pozdravljamo.


Kategorije:
Kanton:
Hercegovačko-neretvanski
Općina:
Mostar
Mjesto:
Mostar
Adresa:
Dr. Mile Budaka 47

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: