4290-L-R-C-INZENЈERING-d-o-o-Sarajevo

O nama

LRC Kreditni biro je prvi privatni kreditni biro u punoj funkciji u Bosni i Hercegovini.
Osnovna djelatnost kreditnog biroa je prikupljanje i automatska obrada podataka finansijske prirode, praćenje kreditne istorije pravnih i fizičkih lica-izdavanje kreditnih izvještaja, kao i osiguranje zaštite povjerljivosti informacija.

LRC Kreditni biro održava svoju već vodeću poziciju u odredjivanju i inoviranju modela zaštite poslovanja i drugih poslovnih solucija svojih članica iz bankarskog-finansijskog sektora, sektora osiguravajućih društava i općenito svih poslovnih grana, a u cilju omogućavanja donošenja sigurnijih poslovnih odluka.

LRC Kreditni biro, kroz svoje mnogobrojne aktivnosti i usluge, pomaže organizacijama da otkriju najpovoljnije poslovne perspektive, donesu sigurnije odluke za svoje poslovanje na osnovu kvalitativnih i kvantitavnih informacija, da efikasno rukovode rizikom i onemoguće prevare.

MISIJA KOMPANIJE:

"Cilj i zadaci LRC-a su poboljšanje poslovnog okruženja posebno u kategoriji dostupnosti kreditima, nudeći visoko kvalitetne kreditne izvještaje koji utvrđuju bolji stepen finansijske transparentnosti i finansijske discipline u granicama respektivnog državnog ekonomskog okruženja"
Kategorije:
Kanton:
Sarajevski
Općina:
Sarajevo
Mjesto:
Sarajevo
Adresa:
Derviša Numića 6

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: