139-SABOSS-d-o-o-Sarajevo

O nama

Saboss doo je osnovan 1996 godine i potpuno je u privatnom vlasništvu. Firma je aktivna na dva područja: drvo i građevina.

Drvo

Saboss je za skoro deceniju postojanja posao prvo jedan od najvećih izvoznika drveta iz Bosne i Hercegovine, dostignuvši godišnju količinu od oko 40.000m3, a godišnji obrti dostižu i do 20.000.000 KM, te zatim i proizvođač dijelova namještaja. Tokom privatizacije Saboss je postao vlasnikom Tvronice namještaja u Turbetu, u kojoj se vrši primarna prerada drveta u mjesečnoj količini od oko 3.000m3. Veći dio proizvodnje služi kao sirovinska baza za tvornicu stolica Luxor doo koja je kao joint-venture osnavana skupa s talijanskom partnerima Tiemmeset i Forlegno. U Luxoru su spojeni talijanski design, vrhunska tehnologija i jedna od najkvalitetnijih bukovih sirovina na svijetu.

Graditeljstvo

Paralaelno s preradom drveta jedan odjel Sabossa bavi se organizacijom gradnje stambenih zgrada, proizvodnih hala i drugih objekata. U do sada izgrađenim objektima tržištu smo ponudili visokokvalitetne objekte i stanove po prihvatljivim cijenama
Kategorije:
Kanton:
Sarajevski
Općina:
Sarajevo
Mjesto:
Sarajevo
Adresa:
Maršala Tita 29/IV

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: