ĆERIMOVIĆ d.o.o.za građevinarstvo

cerimovic

cerimovic
Opis
O NAMA
Ćerimović d.o.o.

Ćerimović d.o.o. registrirana je 2007. godine u Brčko Distriktu. Zastupništvo, prodaja i servis građevinskih mašina. Generalni zastupnik Belle Group asortimana za Bosnu i Hercegovinu sa sjedištem u Brčko Distriktu.

Ponosni smo što pripadamo djelu sveukupnog potencijala Altrad Group korporacije lidera u proizvodnji i distribucij građevinske opreme, te zastupamo i distribuiramo Belle Group.

Oduvijek smo težili zadovoljavanju potreba poslovnih partnera ponudom kvalitetnih proizvoda praćenih vrhunskom i profesionalnom opremom. Te vrijednosti, uključujući modernu organizaciju praćenu najnovijim trendovima uspiješnog upravljanja na područjima uvoza, distribucije, maloprodaje i veleprodaje i danas su na prvom mjestu.

BELLE GROUP - Broj 1. u laganoj konstrukcijskoj opremi

Europski proizvođač kompletne linije građevinskih proizvoda: dizajnira, proizvodi i prodaje kompletan asortiman lake opreme za tržište gradnje i konstrukcija:

Sabijanje, Premještanje, Mješanje, Betoniranje, Pumpanje, Rezanje i Hidraulika.
Belle Group ima svoje vlastite proizvodne pogone u Engleskoj i Poljskoj.
Belle proizvodi su dizajnirani i proizvedeni uporabom vrhunske tehnologije kako bi se postigla optimalna izvedba,tako da je Belle trenutno Broj 1. u svijetu po najnižoj razini prenošenja vibracije na ruke.


Naš cilj je da poslovne partnere učinimo učinkovitijim, konkurentnijim i efikasnijim na tržištu.

Objavljeno:
15.12.2012. g
Kategorija:
Građevinarstvo

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: